A18 Sierbestrating

Ontdek hoe A18 Sierbestrating hun marketingstrategie heeft getransformeerd met behulp van Proost Nederland en meer zichtbaarheid en omzet heeft gegenereerd.

De tijden veranderen

In een wereld waar marketing voortdurend evolueert, besloot A18 Sierbestrating om de kracht van onlinecommunicatie te omarmen. Voorheen plaatsten ze advertenties in lokale kranten en adverteerden ze sporadisch op sociale media. Toch begrepen ze dat de tijden waren veranderd en dat online aanwezigheid cruciaal was. Het team van A18 Sierbestrating besloot om hun marketinginspanningen uit te besteden, omdat ze zelf de juiste middelen en expertise misten. Ze stonden voor de keuze: intern iemand aannemen voor hun marketing of samenwerken met een professioneel marketingbureau.

“We hoorden dat veel vergelijkbare bestratingsbedrijven personeel aannamen voor hun marketing, maar dit personeel bleef meestal niet lang hangen. Toen ontdekten we Proost. Wat ons aansprak, was hun visie op marketing. Ze boden meer dan alleen uitvoerende taken: ze gaven strategische adviezen en inzichten waar we zelf nooit aan hadden gedacht.”

Ruimte voor groei

Voor A18 Sierbestrating was marketing voornamelijk beperkt tot sporadische krantenadvertenties en enkele sociale media-updates. Het was duidelijk dat er ruimte was voor groei en een modernere aanpak. Ze probeerden eerder samen te werken met een ander marketingbureau, maar de samenwerking verliep niet soepel. Toen ontdekten ze Proost Nederland, waar de samenwerking veel beter verliep. “Bij Proost is er een wisselwerking. Proost voert uit wat we vragen en wij leveren de inhoud. Het werkt geweldig. Als we niet snel genoeg reageren, worden we aangemoedigd om bij te blijven. Deze samenwerking bevalt ons enorm.”

Omzetgroei en zichtbaarheid

Het belangrijkste doel van A18 Sierbestrating bij het aangaan van de samenwerking met Proost Nederland was omzetgroei. Met het succes van hun beperkte webshop als meetinstrument, zijn ze ervan overtuigd dat ze beter presteren dan de markt. 

A18 Sierbestrating legt uit: “We draaien 5% meer omzet dan de markt, en wij geloven dat dit grotendeels te danken is aan de marketinginspanningen. Mensen vinden ons online, worden positief beïnvloed door wat ze zien en horen, en uiteindelijk komen ze langs bij onze showtuin en kiezen ze voor A18 Sierbestrating.”

Meer zichtbaarheid was een cruciaal resultaat voor A18 Sierbestrating. Door de samenwerking met Proost Nederland zijn ze niet alleen online beter zichtbaar, maar genereren ze ook meer leads en omzet. De impact van Proost Nederland reikt zelfs verder dan A18 Sierbestrating zelf. Een tegelleverancier van A18 heeft de social media-posts die Proost Nederland voor hen heeft gemaakt als inspiratie gebruikt voor hun eigen marketingafdeling. Dit bevestigt het succes van Proost Nederland en de effectiviteit van hun strategieën.

Waar het om draait

A18 Sierbestrating vat de service van Proost Nederland als volgt samen: “De visie van Proost op marketing klopt, en het werkt voor onze klanten. We zijn beter zichtbaar en genereren meer omzet – dat is waar het om draait. We bevelen een gesprek met Proost zeker aan.”

A18 Sierbestrating heeft met de hulp van Proost Nederland hun marketinginspanningen getransformeerd en meer zichtbaarheid en omzet gegenereerd. De succesvolle samenwerking tussen beide bedrijven is een inspirerend voorbeeld van hoe een strategische marketingpartner het verschil kan maken.

Meer inspiratie

Lees onze blogs voor meer diepgang