Diensten

Eigen uitgaves

Krachtig middel om te positioneren en de identiteit te versterkenKrachtig middel om te positioneren en de identiteit te versterken
Eigen uitgaves en verspreidingen

Krachtig middel om te positioneren en de identiteit te versterken

Voor veel consumenten is het lezen van deze gerichte content een welkom offline moment.

Door het creëren van een unieke beleving, gaat u zich als ondernemer volledig onderscheiden, hoe mooi en effectief is dat?

Wij kunnen u ontzorgen in het gehele proces, van opmaak, druk tot en met de verspreiding.
Eigen uitgaves en verspreidingen

Meest voorkomende opties

Magazines

Een professioneel magazine is een zeer krachtig en effectief communicatiemiddel. In een eigen magazine kunt u de onderneming naar eigen inzichten presenteren en uw service en kwaliteiten op eigen wijze uitdragen. Een eigen magazine is uw podium waarbij u de regie zelf in handen hebt, waarbij wij u als producent optimaal ondersteunen.

Flyers

De impact van een flyer is in het digitale tijdperk nog steeds erg groot. Cruciaal is dat de afzender kijkt naar de interesses en behoeften van de ontvanger. Dat de tekst wervend, luchtig en op hoofdlijnen geschreven is en de lengte van de tekst kort. Om hier goed inhoud aan te geven is kennis van marketing communicatie relevant.

Kranten

Een eigen (thema)krant is met name voor B2C-bedrijven een bijzonder effectief middel. Het uitbrengen van een eigen krant is eenvoudiger en voordeliger dan u verwacht. Natuurlijk moet goed nagedacht worden over de boodschap die u wilt communiceren. Wanneer dit eenmaal bepaald is, ontzorgen wij u in het gehele proces.

Meer inspiratie

Lees onze blogs voor meer diepgang