Diensten

Online adverteren

Direct resultaat via online platformenDirect resultaat via online platformen
Online adverteren

Direct resultaat via online platformen

Resultaten uit online advertenties zijn direct zichtbaar. Het is een snelle methode om gericht binnen de doelgroep de naamsbekendheid te vergroten en/of conversies te realiseren.

Wij richten effectieve campagnes voor u in, beheren en optimaliseren deze. Voor zoekwoordadvertenties binnen Google, Social Media advertenties, geprogrammeerde displaycampagnes of een combinatie van kanalen.
Online adverteren

Meest voorkomende kanalen

SEA

Met zoekmachine adverteren (SEA) binnen Google bent u direct zichtbaar bij de meest concrete doelgroep. Wij helpen u bij het opstellen, uitvoeren, beheren en optimaliseren van de juiste strategie.

Display

Programmatic Buying is een effectieve wijze van het verkrijgen van zichtbaarheid in de (hyper- lokale) doelgroep. Wij zorgen dat banneradvertenties met de hoogst mogelijke attentiewaarde worden vertoond op enkel A-merkwebsites.

Social Media

Veel social media-kanalen maken het mogelijk om advertenties zeer specifiek te targeten. Dit, en het feit dat de gebruiker op de tijdlijn steeds moeilijker te bereiken is, maakt het interessant om te adverteren op Social Media.

Meer inspiratie

Lees onze blogs voor meer diepgang