Diensten

Outdoorreclame

Zichtbaarheid buitenshuisZichtbaarheid buitenshuis
Outdoorreclame

Zichtbaarheid buitenshuis

De échte kracht van buitenreclame is herhaling. Als uw boodschap bijvoorbeeld op de vaste route van een potentiële klant ligt komt die meerdere keren in contact met uw uiting. Herhaling zorgt ervoor dat mensen de uiting onthouden in het kortetermijngeheugen.

Outdoorreclame

Meest voorkomende opties

LED borden

Verkeersdeelnemers die elke dag hetzelfde traject afleggen, worden gedurende een “campagne” voortdurend geconfronteerd met dezelfde reclameboodschap, hierdoor blijft deze gemakkelijk hangen. Naast 24/7 zichtbaarheid is de content flexibel aan te passen. Met een sprekende afbeelding, een pakkende tekst of een spetterende animatie creëert u een ‘wauw’ effect.

Abri's

Reclame in bushokjes en op treinstations, een medium waar u snel een grote groep mee bereikt. Naast het bereiken van doorgaand verkeer, uiteraard de reizigers die staan te wachten. Gemiddeld zijn mensen 5 minuten voor de vertrektijd bij de bus- of treinhalte aanwezig. Dus tijd genoeg om uw uiting goed te lezen. Creatie is erg essentieel, keep it simple, val op en alles zo groot mogelijk.

Gevelreclame

De gevel van uw pand is eigenlijk letterlijk het gezicht van uw bedrijf en moet gezien worden!
Met duidelijke, aansprekende en verzorgde gevelreclame wordt uw bedrijf herkenbaar, zichtbaar en goed vindbaar voor uw (potentiële) klanten en relaties.
Goed gekozen gevelreclame beïnvloedt de bezoekers van uw bedrijfspand met die belangrijke ‘eerste indruk’.

Meer inspiratie

Lees onze blogs voor meer diepgang