Onze aanpak

Wij willen klanten écht helpen.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. We verdiepen ons in jouw onderneming, de markt en het concurrentieveld. Onze analyses zijn niet enkel op theorie gebaseerd. Het is een samenspel, jouw input is van wezenlijk belang. Samen bewandelen we de weg naar succes.

Wij komen graag bij je op bezoek voor een kennismaking en inventarisatiegesprek, met als doel jouw onderneming beter te leren kennen en de doelstellingen en ambities te begrijpen. Wat zijn jouw uitdagingen? Welke bedrijfsdoelen zijn er gesteld en welke communicatiedoelstellingen horen hierbij? Welk mediagedrag zien we bij jouw klanten? In welke regio ligt nog meer potentie? In de Achterhoek, Twente, heel Nederland of over de grens in Duitsland?

Deze inventarisatie is essentieel voor het maken van strategische keuzes en zijn leidend bij het opstellen van het mediaplan. Wij ontzorgen je volledig bij de operationele uitvoering en helpen de verbinding te leggen met jouw klanten.

Bert, Steven en Ferdi
Partners Proost

Onze aanpak

Wij willen klanten écht helpen.

01.

Identiteit

Wij willen klanten écht helpen. Daarom willen we eerst jouw bedrijf in de kern leren kennen, om tot een juist advies te kunnen komen. Dit doen we niet door ellenlange en saaie sessies. In een open en ontspannen sfeer organiseren wij een ‘bordspel’, waarin de primaire en secundaire kernwaarden van de organisatie worden bepaald. Tijdens het spel is er voor iedere deelnemer ruimte om zijn/haar visie te geven.

Daarom vinden we het belangrijk dat er verschillende mensen uit de organisatie aan het spel deelnemen. Je zult merken dat er leuke en open discussies ontstaan. Wij treden op als spelleider en stellen ondertussen vragen om deelnemers te triggeren en waardevolle informatie boven tafel te krijgen.

De uitkomsten van de Kernwaardensessie worden uitgeschreven en gepresenteerd als de Identiteit van jouw organisatie. Dit kan een commerciële en/of een werkgeversidentiteit zijn.

02.

Strategie

Aan de hand van de identiteit bepalen we de strategie.

Wie wil ik aanspreken? Op welk moment en in welke vorm? Welke doelen kennen we en wat is de verhouding tussen deze? Een aantal vragen die we samen beantwoorden en waarop het marketing & communicatie-advies wordt gebaseerd. Dit wordt geconcretiseerd in een contentagenda. Hierin wordt de afstemming tussen de betrokken werknemers van jouw bedrijf en die van ons opgenomen. We zijn als het ware collega’s.

Het zou kunnen dat wij de gehele marketingstrategie voor je opzetten en uitvoeren of dat we onderdelen ervan samen met jouw marketeers gaan invullen. Het gaat erom dat we hetgeen doen dat jouw onderneming nodig heeft om te kunnen groeien.

03.

Uitvoer

Nu we weten wie we zijn, wat we willen behalen, wat we gaan doen en wie dit doet is het tijd voor de uitvoer. Een duurzame samenwerking, waarin de geplande werkzaamheden worden uitgevoerd.

 

Denk o.a. aan:

  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Contentcreatie (tekst, video- en fotografie)
  • Employer Branding
  • Social media marketing
  • Zoekmachine adverteren (SEA)
  • Social adverteren
  • Printcampagnes
  • Grafische vormgeving
  • Trainingen & Workshops

04.

Meetbaarheid

Wij zorgen dat iedere actie meetbaar wordt gemaakt. De resultaten geven jou en ons het inzicht de continue strategie bij te sturen waar nodig. Periodiek presenteren en evalueren we de resultaten en inzichten, voorzien van advies. Dit doen we omdat we het belangrijk vinden dat jij weet wat er gebeurt en we samen ondernemen.

Wil jij weten of we ook jouw bedrijf zouden kunnen helpen? Stuur eens een appje, bel of kom langs.

Onze aanpak

Wij willen klanten écht helpen.

Meer weten?

Plan een kennismakingsgesprek