onze kernwaarden

Over ons

Ondernemers écht helpenOndernemers écht helpenOndernemers écht helpen
Ons doel:

Ondernemers écht helpen

We helpen je bij het opstellen, uitvoeren en bewaken van een succesvolle marketingstrategie. Dit doen we in een informele sfeer, maar wel gestructureerd en altijd met oog op het resultaat.

Ontwikkeling

We zijn een jonge organisatie met ervaren en talentvolle mensen. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Alle collega’s volgen trainingen en opleidingen. Zo blijven we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Deze waardevolle kennis en kunde stellen we graag ter beschikking om jouw marketingdoelen te behalen.

Plezier

We werken in een ontspannen sfeer. Een grap en lach is nooit ver weg. We wandelen (bij mooi weer, dat wel), slaan een balletje aan de tafeltennistafel of gooien een dartpijltje. Soms in, soms naast het bord. Met plezier naar je werk gaan draagt sterk bij aan het behalen van resultaat. Daar geloven we in.

Eerlijk

Samen behaal je de beste resultaten. We zijn (een uitbreiding van) jouw marketingafdeling. Collega’s. We brengen ideeën in, bewaken de rode draad en uniformiteit van al jouw marketinguitingen. We geven proactief en eerlijk advies, gebaseerd op data-inzichten en de identiteit van jouw organisatie. Verwachten we dat een (marketing)oplossing niet bijdraagt aan jouw doelstellingen, dan draaien we daar niet om heen. Dat is nodig om jou écht te kunnen helpen.

Samen sterk

Wij werken met een jong team en daarnaast een flexibele schil
waarin alle specialismen vertegenwoordigd zijn.