Onze werkwijze

Samen op weg naar klinkend succes.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. We verdiepen ons in jouw onderneming, de markt en het concurrentieveld. Onze analyses zijn niet enkel op theorie gebaseerd. Het is een samenspel, jouw input is van wezenlijk belang. Samen bewandelen we de weg naar succes.

Wij komen graag bij je op bezoek voor een kennismaking en inventarisatiegesprek, met als doel jouw onderneming beter te leren kennen en de doelstellingen en ambities te begrijpen. Wat zijn jouw uitdagingen? Welke bedrijfsdoelen zijn er gesteld en welke communicatiedoelstellingen horen hierbij? Welk mediagedrag zien we bij jouw klanten? In welke regio ligt nog meer potentie? In de Achterhoek, Twente, heel Nederland of over de grens in Duitsland?

Deze inventarisatie is essentieel voor het maken van strategische keuzes en zijn leidend bij het opstellen van het mediaplan. Wij ontzorgen je volledig bij de operationele uitvoering en helpen de verbinding te leggen met jouw klanten.

Bert, Steven en Ferdi
Partners Proost

Werkwijze

Samen op weg naar “klinkend” succes.

01.

Kennismaken

Wij gaan graag met je in gesprek om jouw onderneming beter te leren kennen en de doelstellingen en ambities te kunnen begrijpen.

02.

Keuzes maken

We maken samen onderbouwde keuzes. Hoe positioneren & presenteren we jouw onderneming? Gericht op welke doelgroepen?

03.

Plan maken

Op basis van de gemaakte keuze, maken we een concreet plan waarin we overzichtelijk de samenhang tussen doelstellingen, middelen en oplossingen laten zien.

04.

Uitvoering

We voeren het plan voor je uit. Door onze expertise over zowel de online en offline marketingwereld als de mediawereld zijn we in staat het maximale resultaat uit jouw marketing euro te halen, zowel in Nederland als Duitsland.

Werkwijze

Samen op weg naar "klinkend" succes.

Meer weten?

Plan een kennismakingsgesprek