Onze werkwijze

Samen op weg naar klinkend succes.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. We verdiepen ons in uw onderneming, de markt en het concurrentieveld. Onze analyses zijn niet enkel op theorie gebaseerd. Het is een samenspel, uw input is van wezenlijk belang. Samen bewandelen we de weg naar succes.

Wij komen graag bij u op bezoek voor een kennismaking en inventarisatiegesprek, met als doel uw onderneming beter te leren kennen en de doelstellingen en ambities te begrijpen. Wat zijn uw uitdagingen? Welke bedrijfsdoelen zijn er gesteld en welke communicatiedoelstellingen horen hierbij? Welk mediagedrag zien we bij uw klanten? In welke regio ligt nog meer potentie? In de Achterhoek, Twente, heel Nederland of over de grens in Duitsland?

Deze inventarisatie is essentieel voor het maken van strategische keuzes en zijn leidend bij het opstellen van het mediaplan. Wij ontzorgen u volledig bij de operationele uitvoering en helpen de verbinding te leggen met uw klanten.

Bert, Steven en Ferdi
Partners Proost

Werkwijze

Samen op weg naar “klinkend” succes.

01.

Kennismaken

Wij gaan graag met u in gesprek om uw onderneming beter te leren kennen en de doelstellingen en ambities te kunnen begrijpen.

02.

Keuzes maken

We maken samen onderbouwde keuzes. Hoe positioneren & presenteren we uw onderneming? Gericht op welke doelgroepen?

03.

Plan maken

Op basis van de gemaakte keuze, maken we een concreet plan waarin we overzichtelijk de samenhang tussen doelstellingen middelen en oplossingen laten zien.

04.

Uitvoering

We voeren het plan voor u uit. Door onze expertise over zowel de online en offline marketingwereld als de mediawereld zijn we in staat het maximale resultaat uit uw marketing euro te halen, zowel in Nederland als Duitsland.

Werkwijze

Samen op werk naar "klinkend" succes.

Meer weten?

Plan een kennismakingsgesprek